Over ons

H. Huiberts, een klein timmerbedrijf, dat is gevestigd in Kwadijk met een eigen werkplaats, showroom en kantoor. Gericht op de consumentenmarkt en zeer gewaardeerd in regio Purmerend en omstreken.
Timmerbedrijf H. Huiberts staat door jarenlange ervaring garant voor vakmanschap en constante kwaliteit. Familiebedrijf H. Huiberts is dan ook met recht trots op de grote vaste tevreden klantenkring die in de loop van de jaren is opgebouwd.

Het bedrijf is gestart in 1986 door Henk Huiberts. Klein begonnen met klusjes voor dorpsgenoten, als het maken van schapenhekken voor schapenboeren in de omgeving. Het bedrijf groeide gestaag. Terugkerende tevreden klanten zorgden voor goede aanbevelingen, waardoor het bedrijf nog meer groeide. Versterking was nodig. In 1995 nam Carla Huiberts, de vrouw van Henk, de administratie voor haar rekening. Hierdoor kon Henk zich, samen met de vaste monteur, volledig richten op alle timmerwerkzaamheden.

Nog steeds is Timmerbedrijf H. Huiberts succesvol. Echter niet alleen door het werken met vernieuwde producten en het leveren van constante kwaliteit. Timmerbedrijf H. Huiberts is een ambachtelijk bedrijf. Wanneer iets niet verkrijgbaar is, kan dat vrijwel altijd in de werkplaats worden gemaakt. Maatwerk dus. En alles in eigen beheer.

Bent u benieuwd naar wat H. Huiberts voor u kan betekenen? Kom dan langs in de showroom of bel voor een afspraak. Henk Huiberts adviseert u graag!

YB0A0088lr